Jutevatnets Gønner etter

        NJCh Jutevatnets Radar og

        NJCh Jutevanets Prima.

Parres i mai 2024 med Italiensk Jaktchampion                       "Shogun del Duda"

Jutevatnets Gønner:  Suveren viltfinner der 8 starter i UK resulterte i 4 x 1 UK

Gønner er etter våre 2 beste hunder. Radar ble årets pointer i 2010. Prima ble årets pointer i 2017 og 2021. Begge hunder har vært stortgående, hardtarbeidende men samtidig svært lett å få premierte. Radar med 30 VK-premier og 120 championatpoeng. Prima har vunnet sølvhundløpet og deltatt i 4 NM-finaler. Siste gang 10 og et halvt år gammel. Går fortsatt som f.


Gønner viste tidlig gode takter. Vi var ikke i tvil om at vi her fikk en ny topphund.


Minst like morro er det at bror Stinger nå seiler opp som like god. Viltfinner av rang og for øyeblikket 15 egne stander mot makkers null.


Hundene er sterkt linjeavlet. Mange av topphundene i Nord-norge er hardt linjeavlet på samme foreldre og har tålt det bra.  


Begge søsken: Meget sterke poter, bruker ikke sokker, meget god pels, meget god matlyst. Lydløs i bånd og hundegård. Ingen henging eller losing. Meget gode nerver. Svært fine A-hofter. Ingen korsbåndskade, ingen kjente skjelett-sykdommer eller hudproblemer i stamtavlen. 


Nå må det imidlertid utavles.

 

Heldigvis sitter Per Ola Brekke på en spennende jaktchampion: Shogun del Duda. Her henter vi utavls-gener og krysser fingrene for at det blir full klaff. Shogun har individer tett på stamtavlen som har gjort det meget bra og en kan trygt si at vi her har funnet en meget god og interessant avlspartner. Per Ola gir hunden det beste skussmål.

Shogun er høyt premiert "grande quete" hund som går jordet ut før han vender. Ta det i betraktning om du i et øyeblikks villfarelse fikk lyst på en valp...

Bilde: Shogun sammen med sin bror på store sydeuropeiske jorder.