Blogg

7. sep, 2020

Mange gratulasjoner til eier Frode Kutschera og fører Bertil Nyheim med 1 UK på Jutevatnets Laura i helgen. Kritikken er meget imponerende og det kan tyde på at kompisene her har fått seg en ny god prøvehund:

Laura jakter med meget høy intensitet i meget stor fart. Viser oss gjennom dagen et utmerket unghundsøk i medvind og motvind i god kontakt med fører. Ses i stand sammen med makker. Når fører kommer til letter rype presist foran. Rolig i oppflukt og skudd.Ny stand under utredning. Reiser villig og noe upresist rype. Rolig i oppflukt og skudd. Senere ny stand. Rype letter presist foran når fører kommer til. Rolig i oppflukt og skudd. Et stort talent som i dag tildeles 1 UK

556444

Bilde: Flott fører og flotte hunder.

Bertil Nyheim driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter.

www.nyheimhfs.no

 

6. sep, 2020

Da er NM-helgen over.

Gratulerer så mye ti Christian Narmo som fikk 1 VK m/ck kval + 2 VK semifinale på Østagløttens Comba. I finalen ble det for åpent søk og avslutning etter første slipp. Comba har både Radar og Makker i stamtavlen og er nå far til vårt siste kull. Ikke rart vi heier med...

Jutevatnets Estrella til Frank Arne Grønseth ble stilt i åpen klasse tross at hun allerede har sin VK-bilett. Hun viste i dag at hun fortjener biletten med enda en 1 AK. Gratulerer så mye. (BILDE)

Selv har vi hatt frihelg. Prima har ikke NM-bilett og Hekla har ikke hatt nesen påskrudd i høst så holdt vi oss like greit hjemme.

Nå er det jakt som gjelder...

28. aug, 2020

Hjerkinn

Da er høstsesongen på dovre i gang. Jutevatnets Edel til Ståle klinket til med 1 AK og tallkarakterer 666444. Dette er som nevnt tidligere et supertalent som til tross for at hun er noe innbilt med melk i spener går til topp karakterer. Ståle reiser konsekvent på avstand og trenger knapt viske sitt. Søster IPA til Roger Elvebu hadde litt rusk i reismaskineriet og fikk derfor kun 3AK tross meget godt søk. 

Ødstagløttens Luba fortsetter sin seiersgang og fikk nok en 1 VK i dag. Gratulerer så mye til Rita og Frode.

Prima går som aldri før, men nok en gang utslått på manglende sekundering. Hekla slått i fugl men videre til semifinalen på søk.

 

23. aug, 2020

Gratulerer så mye til Frode og Rita som lykkes med sin fantastiske NJCh NUCh Østagløttens Luba i finalen på NESK sin høstprøve på Måsåplassen.

De gikk helt til tops og fikk 1 VK m/CACIT.

Luba er etter NJCh Jutevatnets Makker og NUCh Østagløttens Rosa.

22. aug, 2020

Da har vi tatt HD-røntgen av Jutevatnets Ada.