Blogg

27. sep, 2020

NPKs Hovedprøve Dovre

I dagens finale startet 3 stk Jutevatnet-hunder. NJCh Jutevatnets Prima med lang VK-erfaring i tillegg til VK-debutantene Jutevatnets Edel og Jutevatnets Estrella. Alle 3 viste gjennom dagen at 3 dagers VK i Kongsvold/Hjerkinn-terrengene er nettopp det de er laget for. I dag løste Prima oppgaven best og innsatsen ble belønnet med premie: 2 VK Finale.

27. sep, 2020

Gratulerer til Olov Åhman som vinner svensk mesterskap skog og svensk mesterskap høyfjell med Bella. Bella er etter NJCh Jutevatnets Makker og FN Isa. 

26. sep, 2020

Gratulerer så mye til Frank Arne Grønseth som fikk sin første VK-premie på Jutevatntes Estrella på første dag av NPKs hovedprøve. Bildet er fra semifinalen der Jutevatnets Estrella, Jutevatnets Prima og Jutevatnets Edel deltar og hvor alle er videre til morgendagens Finale. Her blir det felling og da har vi en fordel🙂

7. sep, 2020

Mange gratulasjoner til eier Frode Kutschera og fører Bertil Nyheim med 1 UK på Jutevatnets Laura i helgen. Kritikken er meget imponerende og det kan tyde på at kompisene her har fått seg en ny god prøvehund:

Laura jakter med meget høy intensitet i meget stor fart. Viser oss gjennom dagen et utmerket unghundsøk i medvind og motvind i god kontakt med fører. Ses i stand sammen med makker. Når fører kommer til letter rype presist foran. Rolig i oppflukt og skudd.Ny stand under utredning. Reiser villig og noe upresist rype. Rolig i oppflukt og skudd. Senere ny stand. Rype letter presist foran når fører kommer til. Rolig i oppflukt og skudd. Et stort talent som i dag tildeles 1 UK

556444

Bilde: Flott fører og flotte hunder.

Bertil Nyheim driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter.

www.nyheimhfs.no

 

6. sep, 2020

Da er NM-helgen over.

Gratulerer så mye ti Christian Narmo som fikk 1 VK m/ck kval + 2 VK semifinale på Østagløttens Comba. I finalen ble det for åpent søk og avslutning etter første slipp. Comba har både Radar og Makker i stamtavlen og er nå far til vårt siste kull. Ikke rart vi heier med...

Jutevatnets Estrella til Frank Arne Grønseth ble stilt i åpen klasse tross at hun allerede har sin VK-bilett. Hun viste i dag at hun fortjener biletten med enda en 1 AK. Gratulerer så mye. (BILDE)

Selv har vi hatt frihelg. Prima har ikke NM-bilett og Hekla har ikke hatt nesen påskrudd i høst så holdt vi oss like greit hjemme.

Nå er det jakt som gjelder...