Blogg

12. nov, 2019

Lørdag 9. november ble det hyttetur på Dombås med innlagt klubbmesterskap på Hamar. Det ble en trivelig dag hvor vi traff mange hyggelige lokale pointerfolk. Hovedgrunn til turen var at Ståle og jeg ønsket å se hvilke kvaliteter Jutevatnes Edel kunne vise frem når hun for første gang ble sluppet på et lavlandterreng. Edel imponerte med intenst og revierende søk fra første sekund. Stilen var her som i fjellet på høyeste nivå. En hund for fremtiden.....

Bilde: Pause i gapahuk. Olga og Ole i forgrunn, mens Christin og Ståle har kastet seg over pølser med lompe.

 

20. okt, 2019

Høgkjølprøven.

Gratulerer til Ivar Ellingsen med 2VK på Jutevatnets Hunter. Kjapp vk-premie etter at Hunter fikk 1 AK i månedskifte august/sept. Lykke til videre!!!

14. okt, 2019

Danmark 13. oktober.

Store gratulasjoner fra kennel Jutevatnet til Jens Have som som oppnådde pallplass i årets Danmarksmesterskap med fantastiske Frierfjordens Randi som er etter NJCh Jutevatnets Radar og Fuledes Britt. Gratulerer også til oppdretter Tommy Nilsen med denne særdeles vellykkede parringen...

29. sep, 2019

Gratulerer så mye til Wenche Wara som i dag lykkes med 1UK på overskuddshunden Jutevatnets Noma. Vi tipper Noma er i samme kategori som søstrene Edel og Ipa her på Sunnmøre. Det går så det griner!!

Vi konstaterer at parringen mellom Prima og Vågal er vellykket. Noma ble kåret til Sennalandsprøvens beste unghund🙂

29. sep, 2019

NJCh Jutevatnets Prima kvalifiserer seg til finale. I dag kan vi i allefall trygt si at vi hadde stang ut. Første slipp tråkker vi opp 2 enkeltryper som tydeligvis ikke lukter. Prima markerte i område for den ene. I neste slipp får Prima stand på rype som letter før vi kommer på jaktbart hold. I slutten av slippet blir Prima borte og jeg leter i feil retning. Prima står i nærområdet ned for en kant og jeg finner henne sekunder etter koblingsordre. Det letter et fint lite kull rett etter at jeg får lagt halsbåndet på henne. I siste slipp springer hun seg inn i et kull og får sin 3. sjangse for dagen.

Gratulerer til ES Jøldalens the one (vinner) og Fosens Pia 2 VK, og takk til dommere for god dømming.