Blogg

16. mar, 2020

Ålesund.

Trasige dager med coronavirus, børskrakk og prøvesesong som trolig avlyses før den er påbegynt. Lyspunktet er 5 flotte valper etter Østagløttens Comba og Jutevatnets Prima. De er så langt alle feilfrie og vokser rekordraskt med stor tilgang på melk. Vi liker veldig det vi ser. Tispen og minst 2 hannvalper blir værende i kennelen.

8. mar, 2020

Meråkerprøven 

Gratulerer så mye til Ivar og Kari Ellingsen med kjemperesultater på Jutevatnets Hunter i sesongdebut denne helgen. I kvalik lørdag ble det 4 VK. Det var mye fugl i terrenget og da er det greit å holde hodet kaldt!

I dagens finale gikk Jutevatnets Hunter til topps og sikret seg dermed NM-bilett til høstens viktigste prøve på Kongsvold. Hunter er etter Ivar og Kari sin egen hannhund NUCh Jutevatnets Birk og vår tispe NUCh Jutevatnets Hekla. Det er flere gode hunder i dette kullet. At Birk har avlet godt er en kjennsgjerning, men det er heller ingen tvil om at vår Hekla også leverer i avl.

1. jan, 2020

Da er 2019 historie. Prøvesesongen ble amputert men ei god jakt i Dalsbygda og Kvikne gjør at vi er godt fornøyd med året. Punktum ble satt med en herlig tiurmiddag nyttårsaften. I hundegården er det løpetid og om 11 dager blir det forhåpentligvis vellykket parring mellom vår Prima og Østagløttens Comba. Vi er veldig klar for å fylle på med nye håpefulle....

Bilde: tiuren klar for servering

12. nov, 2019

Lørdag 9. november ble det hyttetur på Dombås med innlagt klubbmesterskap på Hamar. Det ble en trivelig dag hvor vi traff mange hyggelige lokale pointerfolk. Hovedgrunn til turen var at Ståle og jeg ønsket å se hvilke kvaliteter Jutevatnes Edel kunne vise frem når hun for første gang ble sluppet på et lavlandterreng. Edel imponerte med intenst og revierende søk fra første sekund. Stilen var her som i fjellet på høyeste nivå. En hund for fremtiden.....

Bilde: Pause i gapahuk. Olga og Ole i forgrunn, mens Christin og Ståle har kastet seg over pølser med lompe.

 

20. okt, 2019

Høgkjølprøven.

Gratulerer til Ivar Ellingsen med 2VK på Jutevatnets Hunter. Kjapp vk-premie etter at Hunter fikk 1 AK i månedskifte august/sept. Lykke til videre!!!