Blogg

20. feb, 2022

Gratulerer til Bjørn Smistad med 2 UK på Jutevatnets Laser på helgens Malvik prøve. Utmerket søk men manglet reis. 2 fuglearbeid.

På hjemmebane ble det tur til Dombås og litt trening. Jutevatnets Aber hadde en fin dag søndag med 2 fuglearbeid og et overbevisende søk. 

Helgens søker for vår del var imidlertid Jutevatnets Noma. En hund med store kvaliteter og søk akkurat slik vi ønsker det. Det produseres mye pointer om dagen men ærlig talt så er knapt noen i nærheten av denne kvaliteten.

Mvh Ole

12. feb, 2022

Ultralyd undersøkelse av Prima på dag 19 etter inseminering viser at der er valper. Litt tidlig å si hvor mange da bare 3 fosterblærer nær urinblæra var synlig. Vi håper naturligvis på flere, men den lille "prikken" i den lille sorte fosterblæra kan kanskje være "vår nye store stjerne"!

8. jan, 2022

Da gratulerer vi oss selv med "Årets pointer 2021".

NJCh Jutevatnets Prima lykkes nok en gang med å bli kåret til årets pointer. Sist hun lykkes med det var i 2017. Hun ble også kåret til årets høfjellshund høst i NPK.

En fantastisk hund fra dag en der hun "sjokket" oss med et flott anlagt medvindsøk 4 måneder og en uke gammel. Det viser seg gang på gang at de beste viser seg frem fra første dag. 

Nå skal vi parre Prima med årets pointer 2010. Blir det valper er ingen til salgs...

Gratulerer nok en gang til oss: Ståle og Ole🙂

 

12. des, 2021

Så er vi nok engang begynt på sesongen der solen står lavt og dagene blir korte. Det skjer lite annet enn noen lufteturer til fjells. Når solen snur blir det løpetid i flokken og da skal vi lage siste kull på Prima...

31. okt, 2021

NM-skog

Årets arrangement arrangeres av NPK og Inn-Trøndelag Fuglehundklubb. Jutevatnets Gavas etter Pernille og Dallas har gjentatte ganger vist at han mestrer skogen. I år ble det 1VK på første dag og 2 VK i semifinalen. I Finalen ble det leting etter en hund som eier skjønte sto i stand. Dessverre ikke funnet innen tilmålt tid. Uansett: store gratulasjoner til Gavas og eier Bjørn Smistad for flotte prestasjoner i et høystatusarrangement som NM-skog er.

Med dette leder Gavas pointercup skog.