Blogg

15. nov, 2020

Malvikprøven 13. nov.

De gjør det igjen og igjen ekvipasjen Jutevatnets Gavas og Bjørn Smistad...

Denne gang 1 AK skog. Åpenbart 2 dyktige karer på skog for det er ikke første gang. 3 fuglearbeid burde være overbevisende.

Bjørn har også ny Jutevatnet hund på gang. Unghunden har navnet Jutevatnest Laser og er etter Østagløttens Comba og NJCh Jutevatnets Prima.

8. nov, 2020

Ørskogfjellet.

Vått og tungt høstvær til tross møtte det 17 hunder til årets cup. Rypa satt utilgjengelig til så det hele ble en øvelse i jaktlyst og søk. 12 av 15 pointere totalt var fra kennel Jutevatnet. I tillegg var 2 settere invitert. Kvaliteten på alle hundene var imponerende og dagens dommer: Leiv Jonny Weum og dommerelev Vidar Molvær satt nok igjen med en god opplevelse når dagen var omme. Det ble tatt bilde av de 3 beste i begge klasser og som bildet avslører holdt vi på helt til mørket la seg.

Fra venstre: Frank Grønseth, Roger Elvebu, Ole Frøland, Rune Urke og Pål Dambakken med et knippe "Jutevatten-hunder".

 

27. sep, 2020

NPKs Hovedprøve Dovre

I dagens finale startet 3 stk Jutevatnet-hunder. NJCh Jutevatnets Prima med lang VK-erfaring i tillegg til VK-debutantene Jutevatnets Edel og Jutevatnets Estrella. Alle 3 viste gjennom dagen at 3 dagers VK i Kongsvold/Hjerkinn-terrengene er nettopp det de er laget for. I dag løste Prima oppgaven best og innsatsen ble belønnet med premie: 2 VK Finale.

27. sep, 2020

Gratulerer til Olov Åhman som vinner svensk mesterskap skog og svensk mesterskap høyfjell med Bella. Bella er etter NJCh Jutevatnets Makker og FN Isa. 

26. sep, 2020

Gratulerer så mye til Frank Arne Grønseth som fikk sin første VK-premie på Jutevatntes Estrella på første dag av NPKs hovedprøve. Bildet er fra semifinalen der Jutevatnets Estrella, Jutevatnets Prima og Jutevatnets Edel deltar og hvor alle er videre til morgendagens Finale. Her blir det felling og da har vi en fordel🙂